Webshop, e-kereskedelmi platform fejlesztés

Célunk, hogy segítsünk elindulni és fejlődni az online kereskedelemben: jól konvertáló, marketing szempontoknak megfelelően kialakított webshopokat készítünk, így kiemelkedő eredményekre számíthat.

Webshop pár hét alatt

Az e-kereskedelem az egyik legdinamikusabban fejlődő kereskedelmi iparág a világon. Nincs ez másképp Magyarországon se: évről évre dinamikusan nő a hazai webáruházak forgalma. Azok a vállalkozások, amelyek nem tartják a lépést ezzel a trenddel, hosszú távon biztosan visszaesésre számíthatnak.

Beszédes adat, hogy 2005-ben mindössze 19, 2010-ben 137, 2020-ban pedig már 909 milliárd forint volt a hazai e-kereskedelmi forgalom.

2020-ban a webshopok rekord mértékű, 45 százalékos növekedést könyvelhettek el, melyhez nagyban hozzájárult a világjárvány hatása és a fizikai boltok kötelező bezárása. A növekedés viszont nem állt meg 2021-ben se: az év első 6 hónapjában újabb 30 százalékkal növekedett az online kiskereskedelmi forgalom.

Ennek ellenére még mindig rengeteg olyan vállalkozás van, amelyik nem nyitott az e-kereskedelmi megoldások felé, miközben ennek költségei ma már egyáltalán nem elérhetetlenek a legkisebb cégeknek se.

Webshop platformok

WordPress

A WooCommerece bővítmény segítésével építjük meg webshopod. Gyakorlatilag semmi sem lehetetlen, de a legköltségesebb is!

UNAS

Az UNAS havidíjas megoldást kínál ügyfelei számára, viszont az építés folyamata ugyanúgy idő és költségigényes. Jobban behatárolt a lehetőségek tárháza.

SHOPRENTER

Nagyon hasonló a helyzet a Shoprenter esetén, mint az UNAS esetében. Itt is behatárolt a lehetőségek száma, viszont olcsóbb megoldást kínál, mint egy WordPress alapú webshop!