webáruház fejlesztés

Webshop, e-kereskedelmi platform fejlesztés

Célunk, hogy segítsünk elindulni és fejlődni az online kereskedelemben: jól konvertáló, marketing szempontoknak megfelelően kialakított webshopokat készítünk, így kiemelkedő eredményekre számíthat.

Alap Woo webshop

250 000 Ft-tól
 • WordPress telepítés és beállítása
 • Kártyás fizetés számlázás beállítása nékül
 • Marketing integrációk nélkül
 • WooCommerce beállítások
 • Sablon telepítése
 • Tartalom és termékfeltöltés nélkül
 • 5 bővítmény telepítése
 • 1 oldalas webshop+kosár+pénztár+fiók
Költésghatékony

Közepes Woo webshop

380 000 Ft-tól
 • WordPress telepítés és beállítása
 • Kártyás fizetés számlázás beállítása integrálása
 • Marketing integrációk nélkül
 • WooCommerce beállítások
 • Sablon telepítése
 • Tartalom és termékfeltöltés nélkül
 • 10 bővítmény telepítése + egyedi funkciók
 • 5 oldalas webshop+kosár+pénztár+fiók
Költésghatékony

Premium Woo webshop

500 000 Ft-tól
 • WordPress telepítés és beállítása
 • Kártyás fizetés számlázás beállítása integrálása
 • Marketing integrációk
 • WooCommerce beállítások
 • Egyedi sablon
 • Tartalom és termékfeltöltés
 • 15 bővítmény telepítése + egyedi funkciók
 • 10+ oldalas webshop+kosár+pénztár+fiók
Költésghatékony

WooCommerce fejlesztési szolgáltatások

Webshop pár hét alatt

Az e-kereskedelem az egyik legdinamikusabban fejlődő kereskedelmi iparág a világon. Nincs ez másképp Magyarországon se: évről évre dinamikusan nő a hazai webáruházak forgalma. Azok a vállalkozások, amelyek nem tartják a lépést ezzel a trenddel, hosszú távon biztosan visszaesésre számíthatnak.

Beszédes adat, hogy 2005-ben mindössze 19, 2010-ben 137, 2020-ban pedig már 909 milliárd forint volt a hazai e-kereskedelmi forgalom.

2020-ban a webshopok rekord mértékű, 45 százalékos növekedést könyvelhettek el, melyhez nagyban hozzájárult a világjárvány hatása és a fizikai boltok kötelező bezárása. A növekedés viszont nem állt meg 2021-ben se: az év első 6 hónapjában újabb 30 százalékkal növekedett az online kiskereskedelmi forgalom.

Ennek ellenére még mindig rengeteg olyan vállalkozás van, amelyik nem nyitott az e-kereskedelmi megoldások felé, miközben ennek költségei ma már egyáltalán nem elérhetetlenek a legkisebb cégeknek se.

WooCommerce testreszabás

Egy elég nehéz és hosszú projekttel bíztuk meg őket, egy több ezer termékes szerszemgép webáruház fejlesztésével. Egyik kérésünk az volt, hogy ne a 90-es és 2000-es évek dizájnját kövesse a webáruház, hanem legyen friss és letisztult (pl Apple weboldala). A másik pedig a keresőmotor optimalizálás és oldalbetöltéshez volt köthető, ebben is kiemelkedett munkájuk. Röviden és tömören fogalmazva, azt kaptunk amire szerződtünk és még egy kicsit.

András

Toolyou webáruház

Két weboldal elkészítésére kértem meg őket. Az egyik egy napelem telepítéssel foglalkozó oldal volt, a másik pedig egy klíma webáruház. Mindkét projekt esetében az elégedettség szó jut róluk eszembe legelőször. Mindig tudták, mit szeretnék látni az oldalon, még akkor is ha ennek megfogalmazása nem ment olyan könnyen számomra. A munkálatok befejezése után sokat dolgoztak a marketingen is. Ilyen volt az árukereső összekapcsolása a webáruházzal, úgyszintén a Google Merch. Centerrel, PPC kampányok készítése és még sok más. Csak ajánlni tudom őket, legyen szó digitális marketingről vagy weboldal fejlesztésről.

Tibor

Hufu BAU

Nyílászárók forgalmazásával foglalkozó cég weboldalának elkészítésével bíztam meg őket. Az oldalt teljes mértékben elvárásaim szerint készítették el. Azóta is ők kezelik a social media felületeinket és GoogleAds kampányainkat. Jó szívvel tudom ajánlani őket bárkinek. Megbízható, gyors és fiatalos csapat, akikben nem fog az ember csalódni!

Piroska

Ablakpaletta

Ügyfélszerzés céljából szerettem volna modernizálni weboldalam és social media felületeimet, ezért kezdtem el ezekkel foglalkozó cégek után kutatni. Így találtam rá a Marketlify-ra. A weboldalon keresztül vettem fel velük a kapcsolatot a főoldalon található kérdőív kitöltésével. Gyors válasz után, személyes találkozást követően megbíztam őket oldalam elkészítésével, amit rövid határidőn belül a kéréseimet megvalósítva el is készítettek. Ezután megbíztam őket facebook oldalam, és GoogleAds kampányaim kezelésével, amit a mai napig ők csinálnak. Összességében munkájukkal maximálisan meg vagyok elégedve, gyorsak és pontosak.

István

Jepi Bt.

Osztrák weboldalam rendbetételével bíztam meg őket, amit rövid határidőn belül el is készítettek. A látottak után volt bátorságom megkérni őket, hogy készítsek el svájci weboldalamat is, amit ez előbbihez hasonlóan kiváló módon csináltak meg. Ezen kívül GoogleAds kampány kezelést csináltak nekem, ami szintén hozta az elvárt eredményeket. Mivel főként külföldön tartózkodom nem tudtunk személyesen találkozni, de szerencsére ez nem volt akadály. Ár/értkék arányban szerintem verhetetlenek. Megbízható fiatalos cég, akiket bátran ajánlok mindenkinek.

László

SOS DACH

Klíma forgalmazásával, beszerelésével, és javításával foglalkozó vállalkozásomnak szerettem volna egy tartalmas, átlátható, jól felépített igényes weboldalt csináltatni. A Marketlify Kft.-t bíztam meg a feladatra. Átbeszéltük a részleteket személyes találkozás keretei között. Ezután rögtön neki is láttak weboldalam elkészítésének, amit a megbeszélt határidőn belül be is fejeztek. A közös munka során felmerülő kéréseimnek probléma nélkül eleget tettek. A végeredmény pedig magáért beszél, dizájnos, tartalommal teli, átlátható modern weboldalt készítettek a srácok, az elvárásaimnak maximálisan megfelelve. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Itt is megbizonyosodik, hogy a fiatalok nagyon értik a dolgukat, ha digitalizációról van szó.

Szilveszter

Klíma 17

Nyílászárókat forgalmazó cégem elavult weboldalának lecserélése miatt kerestem fel őket. Hamar felvették velem a kapcsolatot, és a szokásos részletek átbeszélése után el is kezdték új oldalam elkészítését. Itt viszonylag egy nagyobb projektről volt szó, de a fiúk minden kérésemet meg tudták valósítani. A határidőt betartva, elképzeléseimnek megfelelve adták át a weboldalt.

Tamás

Fagép

Ákossal, az ügyvezetővel régóta ismerjük egymást, ezért egyértelmű volt, hogy őket bízom meg generál-kivitelező cégem weboldalának elkészítésével. Az oldal magáért beszél, teljes mértékben az általam kért dolgokat valósították meg. Mindenkinek ajánlom őket, aki modern weboldalt szeretne.

Ernő

Hamar Homes

Miért a Marketlify-t válassza?

DIZÁJN
A tervezés, az átláthatóság és a kedvezmények mind jelentős szerepet játszanak az online vásárlási élményben. WooCommerce fejlesztő cégként gondoskodunk arról, hogy a dizájn megfeleljen az Ön elvárásainak.
CSAPATUNK

Csapatunk számára szinte nincs lehetetlen, bármilyen extravagáns kérését megvalósítjuk!

KARBANTARTÁS

Egy WooCommerce webáruház karbantartása kihívást jelentő feladat lehet, ezért karbantartási szolgáltatásokat is nyújtunk ügyfeleink számára.

 
SEO

Webáruházát a lehető legmaximálisabb módon optimalizáljuk.

FUKCIONALITÁS

Csapatunk segít Önnek kiválasztani a legkiválóbb szolgáltatásokat a számtalan elérhető lehetőség közül, hogy webhelye felhasználóbarát módon egyedi lehetőségeket kínálhasson.

Ha árajánlatot szeretne kérni, küldjön üzenetet!

Ne habozzon, írja le elképzeléseit, és mi garantáltan megtaláljuk rá a megoldást legyen szó a legextrémebb ötletekről is, semmi se lehetetlen!

WooCommerce fejlesztési szolgáltatásaink

Gyakran ismételt kérdések

Egy népszerű WordPress e-kereskedelmi bővítmény, a WooCommerce széles körben használatos webáruházak felépítésére. Ennek számos előnye van, beleértve a jobb felhasználói élményt (UX) és a webhelyen való mozgás hatékonyabb módját. A WooCommerce Development Services e-kereskedelmi áruház beszerzéséhez leghamarabb lépjen kapcsolatba a Marketlify-al.

Minden ügyfelünknek egyedi árajánlatot küldünk az eltérő igények miatt.

Munkatársaink állandó kapcsolatot tartanak ügyfeleinkkel ezáltal lehetővé téve az elkészülési folyamat teljes átláthatóságát. Ügyfeleink az elkészülés minden lépését láthatják.

Igen, munkatársaink minden esetben elvégzik a szükséges keresőmotor optimalizálási munkákat.

Mint ahogyan az áraknál, itt sem lehet konkrétumot kijelenteni az eltérő igények miatt. Minden esetben az ügyféllel való megállapodás alapján szabjuk meg az időhatárokat.

Természetesen igen. A hatályos jogszabályok alapján minden esetben készítünk érvényes adatvédelmi nyilatkozatot és általános szerződési feltételeket is, a megadott paraméterek alapján.

Igen. Minden ügyfelünknek felajánljuk projektje elkészültével a további közös munka lehetőségét.

Ez a tárhelyszolgáltatótól, és a weboldal méretétől függ, de amennyiben ezek bővítése maximalizálva lett, CDN-el lehet orvosolni a problémát.

IRATOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE