Social media account management

Jelen van céged a social médiában? Amennyiben nem, nálunk a helyed! Figyelem! A jelenlét nem egyenlő egy meglévő, de tartalom nélküli oldallal!

Közösségi média marketing a Meta platformjain

A közösségi média marketing, vagy angol nevén Social Media Marketing célja, hogy a Facebook, Instagram, LinkedIn és további platformok segítségével növeljük a konverziók számát egy adott cég vagy márka terméke vagy szolgáltatása iránt.

Közösségi média marketing szolgáltatásaink

Egy elég nehéz és hosszú projekttel bíztuk meg őket, egy több ezer termékes szerszemgép webáruház fejlesztésével. Egyik kérésünk az volt, hogy ne a 90-es és 2000-es évek dizájnját kövesse a webáruház, hanem legyen friss és letisztult (pl Apple weboldala). A másik pedig a keresőmotor optimalizálás és oldalbetöltéshez volt köthető, ebben is kiemelkedett munkájuk. Röviden és tömören fogalmazva, azt kaptunk amire szerződtünk és még egy kicsit.

András

Toolyou webáruház

Két weboldal elkészítésére kértem meg őket. Az egyik egy napelem telepítéssel foglalkozó oldal volt, a másik pedig egy klíma webáruház. Mindkét projekt esetében az elégedettség szó jut róluk eszembe legelőször. Mindig tudták, mit szeretnék látni az oldalon, még akkor is ha ennek megfogalmazása nem ment olyan könnyen számomra. A munkálatok befejezése után sokat dolgoztak a marketingen is. Ilyen volt az árukereső összekapcsolása a webáruházzal, úgyszintén a Google Merch. Centerrel, PPC kampányok készítése és még sok más. Csak ajánlni tudom őket, legyen szó digitális marketingről vagy weboldal fejlesztésről.

Tibor

Hufu BAU

Nyílászárók forgalmazásával foglalkozó cég weboldalának elkészítésével bíztam meg őket. Az oldalt teljes mértékben elvárásaim szerint készítették el. Azóta is ők kezelik a social media felületeinket és GoogleAds kampányainkat. Jó szívvel tudom ajánlani őket bárkinek. Megbízható, gyors és fiatalos csapat, akikben nem fog az ember csalódni!

Piroska

Ablakpaletta

Ügyfélszerzés céljából szerettem volna modernizálni weboldalam és social media felületeimet, ezért kezdtem el ezekkel foglalkozó cégek után kutatni. Így találtam rá a Marketlify-ra. A weboldalon keresztül vettem fel velük a kapcsolatot a főoldalon található kérdőív kitöltésével. Gyors válasz után, személyes találkozást követően megbíztam őket oldalam elkészítésével, amit rövid határidőn belül a kéréseimet megvalósítva el is készítettek. Ezután megbíztam őket facebook oldalam, és GoogleAds kampányaim kezelésével, amit a mai napig ők csinálnak. Összességében munkájukkal maximálisan meg vagyok elégedve, gyorsak és pontosak.

István

Jepi Bt.

Osztrák weboldalam rendbetételével bíztam meg őket, amit rövid határidőn belül el is készítettek. A látottak után volt bátorságom megkérni őket, hogy készítsek el svájci weboldalamat is, amit ez előbbihez hasonlóan kiváló módon csináltak meg. Ezen kívül GoogleAds kampány kezelést csináltak nekem, ami szintén hozta az elvárt eredményeket. Mivel főként külföldön tartózkodom nem tudtunk személyesen találkozni, de szerencsére ez nem volt akadály. Ár/értkék arányban szerintem verhetetlenek. Megbízható fiatalos cég, akiket bátran ajánlok mindenkinek.

László

SOS DACH

Klíma forgalmazásával, beszerelésével, és javításával foglalkozó vállalkozásomnak szerettem volna egy tartalmas, átlátható, jól felépített igényes weboldalt csináltatni. A Marketlify Kft.-t bíztam meg a feladatra. Átbeszéltük a részleteket személyes találkozás keretei között. Ezután rögtön neki is láttak weboldalam elkészítésének, amit a megbeszélt határidőn belül be is fejeztek. A közös munka során felmerülő kéréseimnek probléma nélkül eleget tettek. A végeredmény pedig magáért beszél, dizájnos, tartalommal teli, átlátható modern weboldalt készítettek a srácok, az elvárásaimnak maximálisan megfelelve. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Itt is megbizonyosodik, hogy a fiatalok nagyon értik a dolgukat, ha digitalizációról van szó.

Szilveszter

Klíma 17

Nyílászárókat forgalmazó cégem elavult weboldalának lecserélése miatt kerestem fel őket. Hamar felvették velem a kapcsolatot, és a szokásos részletek átbeszélése után el is kezdték új oldalam elkészítését. Itt viszonylag egy nagyobb projektről volt szó, de a fiúk minden kérésemet meg tudták valósítani. A határidőt betartva, elképzeléseimnek megfelelve adták át a weboldalt.

Tamás

Fagép

Ákossal, az ügyvezetővel régóta ismerjük egymást, ezért egyértelmű volt, hogy őket bízom meg generál-kivitelező cégem weboldalának elkészítésével. Az oldal magáért beszél, teljes mértékben az általam kért dolgokat valósították meg. Mindenkinek ajánlom őket, aki modern weboldalt szeretne.

Ernő

Hamar Homes

Miért a Marketlify-t válassza?

DIZÁJN
A tervezés és az átláthatóság mind jelentős szerepet játszanak a weboldal összképében. WordPress fejlesztő cégként gondoskodunk arról, hogy a dizájn megfeleljen az Ön elvárásainak.
CSAPATUNK

Csapatunk számára szinte nincs lehetetlen, bármilyen extravagáns kérését megvalósítjuk!

KARBANTARTÁS

Egy WordPress weboldal karbantartása kihívást jelentő feladat lehet, ezért karbantartási szolgáltatásokat is nyújtunk ügyfeleink számára.

 
SEO

Weboldalát a lehető legmaximálisabb módon optimalizáljuk.

FUKCIONALITÁS

Csapatunk segít Önnek kiválasztani a legkiválóbb szolgáltatásokat a számtalan elérhető lehetőség közül, hogy webhelye felhasználóbarát módon egyedi lehetőségeket kínálhasson.

Célközönség

A célközönség kutatás ezen a platformon is tökéletesen működik. Ezzel elég pontosan belőhető a közönség, akikre célzunk!

Kreativitás

A kontentért felelős kollégáink kreativitása sosem áll le, így mindig alkotnak valami újat és egyedülállót!

Kampánykezelés

A kampányokat nem csak elkészíteni kell! Kollégáink napról napra optimalizálják és felügyelik cége kampányait!

Hirdetések

Katalógus feed, sales funnel, dinamikus remarketing, konverzió követés, A/B teszt és még sorolhatnánk. Így semmi sem lehetetlen!

Transzparencia

Az átláthatóság magasabb teljesítményre sarkall, ezért ügyfeleink minden hónapban pontos jelentést kapnak!

Organikus

Nem csak a hirdetést érdemes megfontolni. Nálunk az organikus forgalom is kiemelten fontos!

Hogyan dolgozunk?

Kutatás és elemzés

Stratégia kidolgozása

Végrehajtás és tesztelés

Gyakran ismételt kérdések

Növelni tudjuk a vásárlóid elkötelezettségét, új ügyfelek ismerhetnek meg, a weboldaladra/webshopodra terelhetjük a vásárlókat, megtudhatod mire vágynak, vagy akár egy történetet mesélhetsz el a közösségednek illetve a közösségi médiát promóciós célokra is használhatod.

Minden ügyfelünknek egyedi árajánlatot küldünk az eltérő igények miatt.

Munkatársaink állandó kapcsolatot tartanak ügyfeleinkkel ezáltal lehetővé téve a folyamat teljes átláthatóságát. Ügyfeleink a folyamat minden lépését láthatják.

Igen! A Social Media hirdetések révén találkozhat vásárolni vágyó ügyfelekkel, ami azonnali hatással lehet az értékesítési adataira.

Tapasztalataink szerint a hosszú ideig futó kampányok hozzák a legjobb eredményeket.

Természetesen igen, minden hónapban küldünk jelentést a kampányok teljesítményéről.

Ez cégenként változó lehet a cég méretéből és a piaci versenyből adódóan, de tapasztalataink szerint a kisebb költséggel hosszan tartó kampányok teljesítenek a legjobban.

Igen. Minden marketingnek és reklámnak az a célja, hogy a megfelelő üzenet eljusson a célközönséghez, ezzel is növelve vállalkozásának népszerűségét.