Marketing automatizálás – 5 legjobb bővítmény WooCommerce webáruházaknak

marketing automatizálás

A marketing automatizálás alapvető eszközzé vált az e-kereskedelmi vállalkozások számára, amelyek optimalizálni szeretnék értékesítési és marketingstratégiáikat. Az ismétlődő feladatok automatizálásával és a vásárlóknak nyújtott személyre szabott élményekkel a vállalkozások időt és erőforrásokat takaríthatnak meg, miközben javíthatják konverziós rátájukat. Ebben a cikkben áttekintjük az 5 legjobb marketing automatizálást bővítményt a WooCommerce-hez, amelyek segítségével racionalizálhatja marketingtevékenységét és növelheti bevételeit.

A kiválasztás kritériumai

A legjobb marketing automatizálási bővítmények kiválasztásához a WooCommerce-hez több tényezőt is figyelembe vettünk, mint például:

 • Funkciók: olyan bővítményeket kerestünk, amelyek automatizálási funkciók széles skáláját kínálják, beleértve az e-mail marketinget, a lead nurturingot, a szegmentálást, az elhagyott kosár helyreállítását, a személyre szabott ajánlásokat és az elemzést.
 • Integráció: értékeltük, hogy a bővítmények mennyire jól integrálódnak a WooCommerce-be, biztosítva, hogy valós időben képesek legyenek az ügyféladatok rögzítésére és elemzésére.
  Könnyű használat: értékeltük a bővítmények felhasználói felületét és általános felhasználói élményét, biztosítva, hogy intuitívak és felhasználóbarátok legyenek.
 • Ár: összehasonlítottuk az egyes bővítmények árazási terveit, figyelembe véve az ár-érték arányt és a skálázhatóságot.

Ezeket a kritériumokat figyelembe véve a következő 5 marketing automatizálás i bővítményt azonosítottuk a WooCommerce számára, mint a legjobb lehetőségeket az e-kereskedelmi vállalkozások számára:

 • HubSpot for WooCommerce
 • Klaviyo
 • Mailchimp for WooCommerce
 • Omnisend
 • AutomateWoo

A következő bekezdésben mélyebben elmerülünk az egyes bővítményekben, és feltárjuk azok legfontosabb jellemzőit és előnyeit.

5 legjobb bővítmény WooCommerce webáruházaknak marketing marketing automatizálás esetében

Most, hogy meghatároztuk a kritériumainkat, merüljünk el az marketing automatizálás alapjaiban és a bővítményekben a WooCommerce számára:

HubSpot for WooCommerce

marketing automatizálás_hubspot

A HubSpot egy népszerű marketing automatizálási platform, amely kifejezetten a WooCommerce integrációhoz tervezett bővítményt kínál. Ezzel a pluginnal szinkronizálhatja áruháza adatait a HubSpot hatékony marketingeszközeivel, beleértve az e-mail marketinget, a lead nurturingot és az analitikát. Íme a HubSpot for WooCommerce néhány legfontosabb funkciója:

 • Személyre szabott e-mail kampányok a vásárlói viselkedés alapján
 • Lead capture űrlapok és felugró ablakok a fokozott konverziókért
 • Automatizált munkafolyamatok az elhagyott kosár helyreállításához és a vásárlás utáni nyomon követéshez
 • Központosított műszerfal az ügyféladatok és értékesítési mérőszámok nyomon követéséhez

A HubSpot egyik figyelemre méltó előnye a nagy teljesítményű szegmentálási képességek, amelyek lehetővé teszik, hogy rendkívül célzott kampányokat hozzon létre az ügyfelek olyan jellemzői alapján, mint a tartózkodási hely, a vásárlási előzmények és az érdeklődési kör. Az árazása azonban magasabb lehet, ami nem feltétlenül ideális a kisvállalkozások számára.

Klaviyo

marketing automatizálás_klaviyo

A Klaviyo egy másik népszerű e-mail marketing platform, amely a zökkenőmentes integráció érdekében WooCommerce plugint kínál. A Klaviyo segítségével automatizálhatja e-mail kampányait, és személyre szabott élményeket hozhat létre ügyfelei számára. Íme néhány a Klaviyo for WooCommerce legfontosabb jellemzői közül:

 • Automatizált munkafolyamatok az elhagyott kosár helyreállításához, a vásárlás utáni nyomon követés és a visszanyerési kampányokhoz.
 • Dinamikus e-mail tartalom a vásárlói viselkedés és preferenciák alapján.
 • Fejlett szegmentálási és A/B tesztelési képességek.
 • Valós idejű analitika és jelentés az értékesítés és a bevétel nyomon követéséhez.

A Klaviyo integrációja a WooCommerce-rel robusztus, és számos előre elkészített e-mail sablont és automatizálási munkafolyamatot kínál a sikeres marketing automatizálás elérése érdekében. Az árazása azonban kissé meredek lehet, különösen, ha nagy ügyfélkörrel rendelkezik.

Mailchimp for WooCommerce

A Mailchimp egy jól ismert e-mail marketing platform, amely szintén kínál egy bővítményt a WooCommerce integrációjához. A Mailchimp segítségével célzott e-mail kampányokat hozhat létre, és automatizálhatja a vásárlói utakat. Íme a Mailchimp for WooCommerce néhány legfontosabb funkciója:

 • Elhagyott kosár helyreállítása és termék-retargeting e-mailek.
 • Vásárlás utáni nyomon követés és személyre szabott termékajánlások.
 • Előre elkészített e-mail sablonok és automatizálási munkafolyamatok.
 • Alapos jelentéskészítés és analitika az e-mailek teljesítményének nyomon követéséhez.

A Mailchimp egyik erőssége a felhasználóbarát felület és az egyszerű beállítási folyamat. Ingyenes csomagot kínál 2000 feliratkozóig, ami vonzó lehetőség a kisvállalkozások számára. Automatizálási képességei azonban nem olyan fejlettek, mint a listán szereplő többi pluginé.

Omnisend

marketing-automatizálás_omnisend

Az Omnisend egy marketing automatizálás i platform, amely WooCommerce integrációhoz kínál bővítményt. Az Omnisend segítségével automatizált e-mail és SMS-kampányokat hozhat létre, valamint újracélozhatja az ügyfeleket a közösségi médiában és a webes push-értesítéseken. Íme az Omnisend for WooCommerce néhány legfontosabb jellemzője:

 • Automatizált munkafolyamatok az elhagyott kosár helyreállításához, üdvözlő sorozatokhoz és a vásárlás utáni nyomon követéshez.
 • Dinamikus e-mail tartalom és termékajánlások a vásárlói viselkedés alapján.
 • Fejlett szegmentálás és közönségcélzás.
 • Valós idejű analitika és jelentés az értékesítés és a bevétel nyomon követéséhez.

Az Omnisend integrációja a WooCommerce-rel zökkenőmentes, és számos automatizálási munkafolyamatot és e-mail sablont kínál, hogy gyorsan el tudjon indulni. Emellett ingyenes csomagot is kínál havi 15 000 e-mailig, ami nagyszerű lehetőség a kis költségvetésű vállalkozások számára. Az SMS- és webes push-értesítések azonban további költséget jelenthetnek.

AutomateWoo

marketing-automatizálás_automatewoo

Az AutomateWoo egy kifejezetten a WooCommerce-hez tervezett bővítmény, amely számos automatizálási funkciót kínál, beleértve az elhagyott kosár helyreállítását, a nyomonkövetési e-maileket és a személyre szabott termékajánlásokat. Íme az Automate néhány legfontosabb funkciója.

Következtetés

Összefoglalva, a marketing automatizálás

Összefoglalva, ebben a cikkben megvitattuk a legjobb marketing automatizálási bővítmények kiválasztásának kritériumait a WooCommerce számára, majd részletesen áttekintettük a top 5 lehetőséget: HubSpot for WooCommerce, Klaviyo, Mailchimp for WooCommerce, Omnisend és AutomateWoo.

Mindegyik plugint összehasonlítottuk egymás mellett, kiemelve hasonlóságaikat és különbségeiket, és ajánlásokat tettünk arra vonatkozóan, hogy melyik plugin a legmegfelelőbb a különböző típusú vállalkozások számára. Az Ön igényeitől, költségvetésétől és szakértelmének szintjétől függően az egyik ilyen plugin lehet a tökéletes megoldás az Ön WooCommerce áruháza számára.

Reméljük, hogy ez a cikk hasznos volt az Ön döntésében, hogy melyik marketing automatizálás segítő plugint használja e-kereskedelmi vállalkozásához. Itt az ideje, hogy cselekedjen, és elkezdje a marketing automatizálási stratégia megvalósítását, amiben mi is segíthetünk Önnek.

2023.02.16.

Tartalom:

Új weboldalon vagy webáruházon gondolkozol és ezek hirdetésében?